The Ride or Die Tag (best products)

Това са грим продукти, които използвам ежедневно, когато се гримирам. Ще напиша мнението си за всеки един от тях, но както е и заглавието на този пост, това са продукти без които не мога! :)


Основа за грим:  
Urban Decay Optical Illusion - както се разбира от името на тази основа е за видимо заличаване на порите на лицето и за оптически гладка кожа, без проблеми. Консистенцията е плътна, но не лепкава. Разнася се добре и не оставя цвета, който е в шишенцето (розов). Кожата се чувства хидратирана и загладена. Хубавото на тази основа , е че задържа грима цял ден. Това, което аз правя е след нанасяне на хидратиращия си крем, нанасям основата и изчаквам около 5-7 мин.Фон-дьо тен:
 Estee Lauder Double Wear - страхотен плътен, покривен фон-дьо тен. Не е тежък и не стои като маска. Много добър за специални поводи, издържа около 24ч. (не, че някой ще го носи цяло денонощие :D ) За всеки тип кожа.

Chanel Lumiere Velvet - лек, кадифен и матиращ фон-дьо тен. Подходящ за ежедневието. За смесен до мазен тип кожа. Това е единствения фон-дьо тен, който не се усеща през деня на лицето. Стои много естествено и свежо.


Пудра:
Make Up Forever HD high definition powder- фина и лека пудра. Подходяща за техниката "bake" или за нормално нанасяне върху необходимите участъци.Benefit Hoola Bronzer - подходящ за контур на лицето, уникална формула, която пасва на всеки цвят и тип кожа. Стои естествено и е задължителна част от грима ми!

The Balm Mahama Mama bronzer -  Бронзант за затопляне на цвета на лицето, не оранжевее и е с ефект "целуната от слънцето" кожа ! Уникален продукт!


Cover FX Custom enhancer drops - най-наситения и уникален хайлайтър ! Течна формула, от която е нужна една малка капка за частите на цялото лице. Отразяващ светлината по приятен начин. Не е лепкав и е добре да се нанася с потупкващи движения.

---------------------- Следва продължение на поста------------------------

Коментари

Популярни публикации от този блог

Clinique, Maybelline, BrushArt, Curaprox - review

"Модата избледнява, стилът е вечен!” - Yves Saint Laurent

10 Outfts for the Spring